AANMELDEN

Meld je aan voor de proefperiode en ontvang kosteloos een VR OntdekBox met VR bril!

Aanmelden kan van 23-2-2023 tot 27-04-2023

Voorwaarden

- De nieuwe proefperiode loopt van 09-05-2023 t/m 01-06-2023.

- De school ontvangt binnen de proefperiode kosteloos een VR OntdekBox. Hierin is toegevoegd een VR bril, tablet, licentiecode voor de VR games, speelbord, speelstukken en speelkaarten (t.w.v. €995,- excl. BTW). 

- Na invullen van het formulier neemt VRinSCHOOL eerst contact op voor definitieve bevestiging van deelname aan de actie.

- De deelnemende school tekent voor de proefperiode en bij tevredenheid voor voortzetting van gebruik van de VR OntdekBox met VR bril.

- Wil je na de proefperiode niet verder met de VR OntdekBox?
Dan dien je dit voor 01-06-2023 te annuleren per e-mailbericht.


- OP=OP. Er zijn maar een beperkt aantal VR OntdekBoxen beschikbaar voor de proefperiode actie. Aanmelden kan tot 27-04-2023. 

Wat is het?

Het doel van de VR OntdekBox is om leerlingen kennis te laten maken met Virtual Reality via unieke excursies. Dit doen we in een spelvorm per 4 leerlingen waardoor samenwerken en actief leren voorop staan.

Via diverse VR excursies (thema's: reizen, technologie cultuur, natuur en bedrijfsbezoeken) komen leerlingen op unieke plekken in binnen en buitenland.
Elke maand wordt er een nieuwe VR game toegevoegd. 

We willen scholen graag enthousiasmeren voor de VR OntdekBox. Om zoveel mogelijk scholen kennis te laten maken met de VR OntdekBox bieden we deze proefperiode actie aan.

VR OntdekBox - Voortgezet onderwijs