Hardware

VR-Oplaadstation-2

VR Oplaadstation

Met het VR oplaadstation kan je tot 16 VR brillen centraal beheren en opladen.

Het station is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over op maat gemaakt schuim voor de VR brillen en controllers. Voor elke VR bril is een oplaadkabel beschikbaar.

Door de handgrepen en wieltjes is het station eenvoudig te vervoeren binnen de school. Een must-have om prettig te werken met de VR hardware!

VR-Oplaadcase-2

VR Oplaadcase

Met de VR oplaadcase kan je tot 4 VR brillen centraal beheren en opladen.

De case is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over op maat gemaakt schuim voor de VR brillen en controllers. Voor elke VR bril is een oplaadkabel beschikbaar.

Door de trolleygreep en wieltjes is de case als een rolkoffer te vervoeren binnen de school maar ook tussen verschillende externe locaties.

360-camera-kit-2-1

360 Camera kit

Ga je zelf VR content maken? Dan is de 360 Camera kit de juiste keuze!

De 360 Camera kit bestaat uit een handzame, afsluitbare case met schuiminlay voor alle benodigde materialen. Inbegrepen is de Ricoh Theta Z1 camera*, tripod statief, oplaadadapter en beschermhoesje voor de 360 camera.

*De Ricoh Theta Z1 camera is eenvoudig in gebruik en komt als best uit de test voor het onderwijs.

Meta-Quest2-service-2

Meta Quest 2 + Servicecontract

De Meta Quest 2 is de meest verkochte VR bril op de markt. De VR bril werkt standalone (dus zonder bekabeling) in combinatie met twee controllers. Zo kun je interactief, met je handen werken in Virtual Reality.

Naast de aankoop is een servicecontract verplicht.
Lees hieronder de voordelen en prijzen:

Checkmark Installatie Meta accounts & educatieve apps
Checkmark Supportdesk

0-5 VR brillen - €7,50 per maand per bril
6-10 VR brillen - €6,50 per maand per bril
11 - 25 VR brillen - €5,50 per maand per bril

Meta-Quest2-2

Meta Quest 2

Het volgende is inbegrepen bij de aankoop:

Checkmark Installatie Meta account & educatieve apps

PicoG24K-2-1

Pico G2 4K + Servicecontract

De Pico G2 4K is een gebruiksvriendelijke VR bril. De VR bril werkt standalone (dus zonder bekabeling) in combinatie met één controller. Hiermee kan je selecties maken in de virtuele wereld.

Naast de aankoop is een servicecontract verplicht.
Lees hieronder de voordelen en prijzen:

Checkmark Installatie Pico accounts & educatieve apps
Checkmark Supportdesk